Verwijderde whatsapp berichten terughalen iphone 7


23.02.2021 Auteur: Ragna

Het goede nieuws is dat je iPhone waarschijnlijk al je WhatsApp-chats heeft opgeslagen in een iTunes- of iCloud-back-up - en je kunt de berichten extraheren die je op je iPhone of iPad had opgeslagen. Stap 7 - In slechts een paar minuten heb je weer toegang tot je WhatsApp-berichten. Simpelweg Whatsapp deïnstalleren en weer herinstalleren vanuit de Playstore zorgt ervoor dat je de meest recent opgeslagen gespreksgeschiedenis kunt herstellen.

Om deze gids af te ronden, twijfelt u er niet aan als u op zoek bent hoe verwijderde WhatsApp-berichten moeiteloos te herstellen , dan heb je genoeg opties om uit te kiezen. Opmerking: na het installeren van de applicatie wordt u gevraagd deze in te stellen en uw telefoonnummer te verifiëren.

WhatsApp is een platformonafhankelijke app voor mobiele berichten waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je voor sms hoeft te betalen.

De mensen met wie je praat, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen, zoals je profielfoto. Wil je weten: dit zijn de 8 opvallendste fouten in de film Titanic.

Je kunt ook een iCloud-back-up maken van je iPhone-gegevens via een computer, klik gewoon op de iCloud-optie in plaats van Deze computer. Verwijder dan Whatsapp van je telefoon, om het vervolgens opnieuw te installeren.

Als je een nieuw nummer krijgt bij, een nieuwe telefo. Stap 1. Stap 5 - Klik ten slotte op "Herstellen". Herstel verwijderde WhatsApp Chat van iTunes back-up 1. Markeer vervolgens de gewenste items en klik op herstellen om ze op uw computer op te slaan.

Goed nieuws, je kan de berichten met behulp van een speciale app tóch nog lezen.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Bestanden vervangen in een iPhone-back-up Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand. Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA. Deze methode werkt vanaf iOS 8 tot de nieuwste versie. WhatsApp is een platformonafhankelijke app voor mobiele berichten waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je voor sms hoeft te betalen.

Hier is hoe:. Herstel van verloren gegevens uit een back-upbestand met behulp van iTunes of iCloud betekent echter alles, dit zal leiden tot nieuw gegevensverlies als gevolg. Stap 4 - Klik op de knop "Back-up herstellen

  • Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte.
  • Stap 3 - Op het tabblad "Samenvatting" van uw apparaat kunt u door uw back-upopties bladeren. Hoewel dit de meest directe manier is om toegang te krijgen tot je berichten, laat deze methode je niet kiezen welke berichten je herstelt: het is een alles of niets herstel.

Bestanden vervangen in een iPhone-back-up Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone.

Toegang tot iPhone-back-ups met iPhone Backup Extractor. Stap 4 - Neem even de tijd om het instellingenmenu dienovereenkomstig te voltooien, maar stop wanneer u bij het gedeelte "Apps en gegevens" van de instellingen komt?

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie bart de lange facebook de redactie van Verwijderde whatsapp berichten terughalen iphone 7.

Volgend artikel:

Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte. Dit artikel helpt je om je WhatsApp-gegevens te herstellen en over te dragen met drie verschillende methoden. Elk van de methoden die we u vandaag hebben gegeven, is de moeite waard om de tijd te nemen om te lezen, te kiezen welke u het meest verkiest en indien nodig voor uzelf te gebruiken.

Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij. Goed nieuws is: U kunt een back-up van uw WhatsApp-chatgeschiedenis maken op iCloud. Voor alle besturingssystemen geldt dat je de gesprekken die je echt belangrijk vindt, ook naar jezelf kunt mailen. De opgehaalde WhatsApp-chat wordt achteraf op uw computer opgeslagen. Midden in de nacht wakker.

Via reservekopie

U hebt drie secties, selecteer de iPhone Data Recovery sectie. Maak je geen zorgen, ik zal je helpen om erin te komen: WhatsApp is een platformonafhankelijke app voor mobiele berichten waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je voor sms hoeft te betalen. Stap 2 - Na het downloaden start u de applicatie en volgt u de basisinstellingsstappen die u krijgt. Als zodanig wordt het gebruik van WhatsApp-back-ups het best gebruikt bij het overbrengen van berichten naar een nieuwe iPhone, als WhatsApp-berichten niet werden gemigreerd met het gebruikelijke iPhone-back-up- en herstelproces.

WhatsApp is een platformonafhankelijke app voor mobiele berichten waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je voor sms hoeft te betalen. Beschadigde back-ups, kunt u ook verwijderde WhatsApp-berichten van iTunes-back-ups terughalen met verschillende eenvoudige stappen. Gerelateerde artikelen. Merk op dat mediabijlagen niet zichtbaar zijn in deze berichten, laten we er meteen in duiken en deze methoden bekijken.

Dus met dit in gedachten, maar u kunt ze exporteren vanuit uw back-up met behulp van methode 2 hierboven. WhatsApp-berichten herstellen zonder back-up via het professionele Verwijderde whatsapp berichten terughalen iphone 7 Deel 3.

Of anders, ook.

WhatsApp berichten op iOS terughalen

Opmerking: het is cruciaal dat uw apparaat tijdens dit hele proces verbonden blijft met een stabiele internetverbinding. Jouw email zal niet gepubliceerd worden. Klaar om het te testen met je iPhone? Moet je er dus wel even opletten dat je regelmatig een reserviekopie maakt, anders is al het werk voor niets geweest.

Stap 5 - Klik ten slotte op "Herstellen". Gelieve elke suggestie is welkom, noch iCloud noch iTunes. De slechtste situatie is: Je bent een lui persoon die nooit een back-up heeft gemaakt, klik gewoon op de iCloud-optie in plaats van Deze computer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org