Setting spray etos review


27.02.2021 Auteur: Mas

Just spray it over the face and done! Conclusie Van beide producten ben ik niet intens onder de indruk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Je reageert onder je Facebook account. Leuk dat je er bent! Om etos. Kelly 29 apr Door andere make-up blogger, gebruik ik het.

Mijn make-up blijft even goed zitten. Het zorgt dat je make-up zo lang mogelijk goed blijft zitten en daarnaast vermindert de Etos Fixing Spray het poederige effect van make-up. Ik wil hem ook wel uitproberen. Naam vereist, setting spray etos review. Ik merk het altijd meteen als ik hem een keer vergeet, vooral mijn foundation is er aan het einde setting spray etos review de dag dan lichtjes af en met de spray zit het er nog steeds goed op.

De fixing spray vind ik ook alleen maar fijn om het poederige effect weg te halen!

  • Lindsey Beljaars. Of ik echt merk dat mijn make-up langer blijft zitten?
  • Unknown 4 juli om

Je houdt misschien ook van

Dit doe ik zelf wel altijd na mijn foundation routine, dus als ik mijn ogen nog niet opgemaakt heb. En alcohol. Etos Hydrating Fixing spray De werking van de primer is dus prima, maar het is geen favoriet van me door de grote hoeveelheid siliconen in het product.

Ik kijk veel series en de meeste series zijn op Netflix. Because I thought it not nessercary. At the end of the day, my face still feels soft.

  • Dit zijn de bestanddelen: Aqua, Alcohol Denat. But why do we use it and does it help?
  • Wist jij dat een fixing spray ook wel een setting spray genoemd wordt? Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Gratis bezorging! Ik vind het belangrijk dat mijn make-up er beter door blijft zitten. Naomi 29 apr Het is niet zo dat er druppels tevoorschijn komen, hij voedt de huid daadwerkelijk. Setting spray etos review voelt goed dat de primer hydraterend is, maar de spray is wel nat genoeg om te doen wat hij belooft. Jammer dat we geen Etos in Belgi hebben.

Hoi, dit ben ik!

Maar een hele lange warme dag overleeft die ook niet inderdaad. Dit zegt Etos zelf over de spray: De fixing spray, ook wel setting spray genoemd, is de finishing touch die je gebruikt na het opbrengen van je make-up. De fixing spray zit in een zacht roze verpakking van 75 ml. Bekijk meer Fixation producten.

Onderdeel van de Setting spray etos review primer-serie is de Hydrating Primer. Accept Read More. Ik was eerst even bang dat de geur te sterk zou zijn. Je reageert onder je Facebook account! Die heb ik dus even aan de kant gelegd om deze van Etos te testen.

Etos Hydrating Primer & Fixing Spray

Het lijkt mij ideaal voor de warme dagen, want dan heb ik altijd dat mijn make-up toch niet goed blijft zitten! Review: Kruidvat Solait Sunspray spf Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Wat een fijne en eerlijke review! Istanbul heeft veel shopping malls, waar je goed kunt winkelen.

Startpagina Over Irispraat. Ik ben Iris, cosmeticaliefhebber die hier al jaren met plezier reviews plaatst. Maar dat heb ik altijd bij fixing sprays hoor. It is refreshing and the make-up stays setting spray etos review Het hydrateert de huid en is daarmee geschikt voor het droge huid en de gecombineerde huid.

Na online telefoonnummers exporteren naar simkaart iphone rond gespeurd te hebben blijkt dat op een sticker in de dop de ingredinten vermeld horen te staan. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Ik vertel je vandaag wat ik er van vind.

Door berichten navigeren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Bekijk meer Fixation producten. Hmm ik heb beide en vind ze eigenlijk best oke! Sanne Makeupgorgeous.

En of de fixing spray mijn make-up langer laat zitten. Of ik echt merk dat mijn make-up langer blijft zitten. Deze fixing spray heeft mij zelf een beetje verrast, vind hem erg fijn in gebruik x!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org