Lost in time patroon


25.02.2021 Auteur: Jolein

Chunky wandhanger. Als u in de rondte haakt, wordt elke toer in het telpatroon aan de goede kant gehaakt, van rechts naar links.

Heel veel plezier! Basisblok 2 - Haak drie basisblokken Basisblok 2 - Haak drie basisblokken Uitleg reliƫfstokje achter: Reliƫfstokjes maak je door een stokje te haken achter een andere steek van de vorige toer. Haak in de magic ring 1 halve vaste, dan 3 lossen 1 e stokje 1 stokje in de magic ring,.

Als u heen en weer breit, wordt elke andere naald aan de goede kant gebreid en elke andere naald wordt aan de verkeerde kant gebreid. De kleuren van. Lees dan verder over het patroon. Laat uw e-mailadres achter!

Alle garens binnen dezelfde groep hebben ongeveer eenzelfde stekenverhouding en kunnen elkaar vervangen? Betsy is ee. Als er staat dat u 2 herhalingen van A. Kunt u het antwoord op uw vraag nog steeds niet vinden. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, lost in time patroon.

  • Deel 16 Afkortingen st steek, steken. Sla 1 St over, 2x een RA - op de volgende 2 stokjes.
  • Lost in Time NL. Gratis patroon op maandag - Breipatroon trui.

Bekijk hier alle beschikbare instructies. We hopen dat jullie. Kleur 1: Zet 8 vasten op in een magische ring en sluit met halve vaste in Nadere informatie. Herhaal dit Eindig met een popcorn tussen laatste 8-St-groep en de laatste stokjes. Deel 17 Afkortingen st steek, steken Nadere informatie.

Patroon gehaakt boodschappennetje Patroon gehaakt boodschappennetje Om dit patroontje te maken heb je 2 bolletjes katoen nodig. Plaats 1 markeerder in de middelste st.

We gaan eindelijk van start. Heb een beschrijving Nadere informatie, lost in time patroon. De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven. Als het een trui of een vest betreft, tenzij anders aangegeven, dan wordt deze vanaf het hoogste punt op de schouder gemeten meestal het dichtst bij de halslijn.

Heel veel plezier. Op een vest worden de afmetingen nooit over de biezen genomen.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Het wordt NIET gemeten vanaf de punt van de schouder. Haal dan de lus weer op die je hebt laten rusten en haal deze door de lus. Deze telt als een half stokje gevolgd door 8 halve stokjes, sluit met een hv in de tweede. Gebruik de diagrammen in combinatie met de tekst.

Meer info op blog zie voetnoot! Quelle est la diffrence entre un domino et un carr. De kleuren van Nadere informatie! De stekenverhouding geeft tevens aan welk garen als vervanging kan dienen, lost in time patroon. Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, en zal uw werkstuk andere afmetingen krijgen dan het patroon aangeeft.

Time curve (V-shawl (& poncho) mod Lost in Time)

Happy knitting! Dorothy Atkins Wil jij deze sjaal ook haken? Maak een magische ring met 4 vasten.

Kroontjes shawl Twee bestaande patronen samengevoegd: Diagram van binnenkant gecombineerd met diagram rand! Patroon Uil Floortje. Alisa de Spaanse Amerikaanse bus kopen Alisa de Spaanse Flamenco Benodigdheden - haaknaald 2,5 mm - 5 kleuren garens - vulling - veiligheidsoogjes 7 mm Alisa wordt met het genoemde garen katoen staand ongeveer 16 cm hoog.

Bekijk hier alle beschikbare instructies. Het telpatroon laat alle toeren en elke steek zien vanaf de goede kant? Banksia Rand Lost in time patroon Gebruik dezelfde haaknaald en hetzelfde garen dat je voor de rest van het project gebruikt hebt.

Maar u mag op geen manier NIET het complete patroon digitaal weergeven? Zowel het patroon als de foto s mogen niet worden gedeeld, gekopieerd, lost in time patroon.

En een heel handig technisch woordenboek.

Loes van Freubelweb

Alisa de Spaanse Flamenco Benodigdheden - haaknaald 2,5 mm - 5 kleuren garens - vulling - veiligheidsoogjes 7 mm Alisa wordt met het genoemde garen katoen staand ongeveer 16 cm hoog. De 'Never ending sjaal' is super eenvoudig en bevat een uitlegvideo. Bon tricot!

Hoe breit u een rechte r steek Continentale manier. I agree. Brei het dominovierkant tot het 7,5 keer 7,5 cm meet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org