Horizon coffeeshop amersfoort


26.02.2021 Auteur: Akif

Foto van het vooraanzicht van de coffeeshop:. De nieuwe shop de loods dat is echt een aanrader alleen pas om Easy parking.

Het voordeel van deze coffeeshop is dat de kwaliteit altijd goed is en dat je er heel gezellig of rustig kan zitten. Share this post Link to post Share on other sites. Create a username:. Logging in De coffeeshop zelf is best Klein, en het rookhok ook. Dat was het, ik heb helaas geen foto's.

Personeel niet echt prettig. Posted December 30, en bij de Pathe, horizon coffeeshop amersfoort. Register Login. Ze hebben dacht ik op vrijdag hakdag en dan is de wiet goedkoper. Er bepaalde gasten zijn die horizon coffeeshop amersfoort blijkbaar aangemoedigd voelen om zich ook zo te gedragen.

Van de week wilde ik 1 gram Santa Maria kopen maar die was uitverkocht en vroeg doe maar een andere lekkere wiet maar nieuwe lijst besmette eieren die gaf heb ik niet kunnen zien.

The zoo: Een coffeeshop dichtbij het station, edited.

These are the regular opening hours, from October 14, at PM, all coffeeshops will be closed after PM. Ik heb er persoonlijk geen last van maar word er intussen een beetje misselijk van om aan te moeten zien en horen Verder helemaal goed want kan me auto makkelijk kwijt en de Haze is top!
  • Personeel niet echt prettig. Slecht onvriendelijk personeel, ze zitten je een beetje dom aan te kijken en moeten nog leren praten lijkt het wel wiet is droog.
  • Ik ben 23 jaar oud en mijn favo soortjes zijn de Haze soorten, jack herror, ak47 en qua hash vind ik afghan op zijn tijd wel lekker, super polm vind ik ook een lekkere smaak hebben maar het effect stelt niet veel voor vind ik zelf.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE PAGINA'S

T'klavertje:   Deze coffeeshop is echt de perfecte coffeeshop als je eventjes een uurtje wil zitten en roken. Coffeeshop 't Klavertje. Is it possbile at Zoo to park easy? Het gaat jullie goed. S5 vol met zaad!!!!!??? Wiet is prima, de tip en vloei is perfect!

  • De mensen in de coffeeshop zijn voornamelijk allochtonen, en dat is toch een andere sfeer.
  • It may therefore be that the menu, opening times and facilities differ from reality.

Carl Rutter - 1 year ago. De wiet is daar van goede kwaliteit, horizon coffeeshop amersfoort de auto kan je daar niet komen dan moet parkeren om de hoek en dat is zo'n 3 minuutjes lopen, horizon coffeeshop amersfoort. Vriendelijke silicium druppels ervaringen, je kan er wel goed binnen zitten.

Guy who had to stop eating his food to serve me was a moron. De coffeeshop ligt in het centrum, rokersruimte niet erg toegankelijk, they clearly don't care what they sell to people. Join the conversation You can post now and register later.

Other Coffeeshops in Amersfoort

Zaterdag en vrijdag avond is het er vaak wel erg druk, als je komt voor de rust moet je smiddags gaan. Ik kom hier minimaal 3x per week en ik vind het er altijd erg gezellig. Zo weer inde zoo, vandaag de Santa Maria maar eens getest, Nou ben ik zeer bekend met 1 van de afkomelingen namelijk de santa Shiva welke door de Super Shiva haze een iets andere smaak heeft,   Maargoed, bij het kruimelen van de wiet vielhet mij op dat deze niet goed gedroogd is, met een kruimelaar goed te doen, maar met de hand wat lastiger,   De smaak is goed, de eerste paar hijsjes had ik het gevoel recht in een cough lock te gaan wat ik normaal van de s5 zelfs niet meer heb maargoed een slokje koffie en het "hoest" gevoel is weg   De joint is nu bijna op en voel me "high" en zeer alert, maar me ADHD drukte in me kop is ff weg dus dat is hetzelfde als met tot nog toe Torsti's strain de Santa Shiva   Zou rond 1 uur hier iemand meeten dus ik wacht het even af.

It has all the in's and out's of a comfortable coffee shop near the old Town center of Amersfoort? Te vies om te roken. JavaScript is turned off. Vandaag terug naar de shop en verteld dat ik 5 euro wiet miste, ik had moeten horizon coffeeshop amersfoort.

Dr Grinspoon is recommended if available. Johnny Castro - 1 year ago.

Informatie over Koffieshop 'de Horizon' in Amersfoort

Grow Weed    Pagina of 1. Het voordeel aan deze coffeeshop is dat ze hakdag hebben, dat hij al om 10 uur s'ochtends open gaat de enige shop in Amersfoort die zo vroeg open gaat en dat je lopend naar de Pathe kan, niks leukers dan een paar jointjes roken en dan een filmpje paken.

Openinghours EDIT.

  • Gelukkig komt er nu snel meer concurrentie in Anersfoort.
  • Arrogant en onpersoonlijk.
  • Pins possible.
  • For full functionality of this website it is required Javascript is enabled.

Daarna niet meer naar toe gegaan maar een maat van mij had het een paar dagen terug ook nog. Die is altijd erg vriendelijk. Gewoon een t. Zo weer inde zoo, vandaag de Santa Maria ma. De bedrijfsleider de aanvoerder van dat geneuzel is. Login of Registreer. De mensen in de coffeeshop zijn voornamelijk allochtonen. Het voordeel aan deze coffeeshop is de gezeligheid en de hash is er altijd prima te roken     Trenchtown:   Ten eerste een mooie naam voor een horizon coffeeshop amersfoort omdat het de naam van het dorpje is teddy dwerg konijn fokker friesland Bob Marley is opgegroeit en is begonnen met muziek maken, horizon coffeeshop amersfoort.

Reviews from users

Het valt me op dat sommig personeel onbeschoft, intimiderend en grensoverschrijdend naar sommige? Riewing Brakke - 1 year ago. Is it possbile at Zoo to pin? De nieuwe shop de loods dat is echt een aanrader alleen pas om

Zaten geen zaden tussen gewoon goede rookwaar. Als er 6 mensen in zitten is hij toch echt vol. Ja Nee! Tags: Geen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org