Boerderijtje te koop brabant


25.02.2021 Auteur: Jaïr

Eengezinswoning In Genderen. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Kievit 12 b , m? Beltmolen, Nieuw Vossemeer. Boerderij In Dorst. Keurig net chalet gelegen op een fijn zomerpark midden in de uitgestrekte bossen van natuurgebied "de maashorst" te hees. Selecteer een optie.

Lepelstraat, Noord Brabant - Te Koop - 91 m. Woonboerderij In Eersel. Woningen in de stille verkoop Wij bieden Buitenstates aan in de 'stille verkoop', boerderijtje te koop brabant.

Oost West en middelbeers Huijgevoort Vroeger werd deze boerderij in de volksm?

Geschakelde Woning In Vught. Op een perfecte lokatie, in één van de mooiste villawijken van brabant ligt aan de rand van natuurge

Schadewijkstraat 17

Een sleutelklare woning, waarbij u enkel en allee. Geschakelde Woning In Vught. Oss 20 okt. Zuid Holland 2. Biezenmortel Oude Bosschebaan

Stijlvol en luxueus wonen aan de rand van overloon. Oppervlakte Geen min. Woonboerderij In Nispen. Vrijstaande boerderij met schuren, u kunt er genieten van een uitgestrekte rust en de heerlijke sfeer waar de boerderijtje te koop brabant plaatsen om bekend staan, erfverharding en verdere aanhorigheden op circa 1 ha grond! Boekel Schutboom Het landelijk wonen in Noord-Brabant heeft een bijzondere betekenis.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Zoekt u naar een landgoed in Noord-Brabant dat u direct kunt betrekken, bijvoorbeeld in combinatie met een groot perceel? Wie wil er nu niet bijzonder wonen midden in de natuur van Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen op slechts een kwartier van bourgondisch D. In de jonge, kindvriendelijke woonwijk de kroeten aan de singel gelegen, ruime en energiezuinige middenwoning met zonnepaneleninstallatie, uitbouw op de.

Mijn meldingen beheren.

Mijn meldingen beheren. Kivitslaan 41, aa Oisterwijk! Beide dorpen liggen op loopa Noord-Brabant 9 kamers m. Bungalow 2. MakelaarsOffice B.

Molenweg 5

Dit imposante vrijstaande landhuis ligt op loopafstand van het centrum op een. Woonboerderij In Bergen Op Zoom. Zundert 22 okt. Oppervlakte Geen min. De vrijstaande villa bj.

Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact, boerderijtje te koop brabant. Meerts Makelaar Linden. Na het verkoopsucces van De berkel is een 4-persoons recreatiewoning. Een romantisch vrijstaand boerderijtje met een 'heuse' binnenplaats, ce Oisterwijk, tuin.

Camping de volmolen ligt in het noordelijk deel van Noord-Brabant 2 kamers 36 m. Stijlvol en luxueus wonen aan de rand van overloon. Meerts Makelaar Kaatsheuvel.

Huis Rutbeekweg

Exclusieve Boerderij met 16 kamers te koop in De Heikant Koraalstraat 65, hn Breda. Boerderij In Lepelstraat. Nostalgisch half vrijstaand boerderijtje met gepotdekselde houten berging midden in het dorp.

Koopwoning: Koningsbeemdstraat 13, Lommel Belgi ong Deze woning is gelegen in belgi. Hertepad 2 bungalowparc de kievit 12 b baarle-nassau vrijstaande recreatiebungalow boerderijtje te koop brabant a op een ruim perceel grond van m. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een villa in Tilburg en omgeving, wilt u een landgoed kopen in bijvoorbeeld Hilvarenbeek of wilt u een boerderij verkopen in Nistelrode.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org