Zwemparadijs aquafun den bosch


27.02.2021 Auteur: Matilde

Voor liefhebbers van snelheid en sensatie zijn deze glijbanen de tofste plek van het zwemparadijs. Let op: prijzen zijn altijd 'prijzen vanaf', vrijblijvend en onder voorbehoud.

Daarnaast is het reserveren van een fitness moment of groepsles verplicht. Hier kun je op warme lente- en zomerdagen heerlijk genieten van de zon en een verfrissende duik nemen in het heerlijke water. Duik in het golfslagbad, geniet van de wildwaterrivier en probeer allerlei leuke glijbanen uit. Tip DagjeWeg. Een subtropisch zwembad is Aquafun Sportiom in Den Bosch. Abonnementen Vanaf 1 oktober gaan alle zwemabonnementen weer lopen.

Skip to content.

Bij zwemparadijs aquafun den bosch ene subtropische bad zie je dit meer terugkomen dan bij de ander. Lees de 20 reviews over Sportiom. Fitnessclub Sportiom: Tot de normale programmering worden alle lessen gegeven met aangepaste aantallen.

Zwemmen aan de voet van een vuurspuwende vulkaan is hartstikke spannend. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad.

  • We houden daarbij rekening met verschillende leeftijdscategorieën, doelgroepen en de mogelijkheden binnen Sportiom.
  • Bekijk het lesrooster voor ons het gehele aanbod.

IN DE BUURT

Proefles Aquasportief Wilt u éénmalig een proefles volgen voor één van onze Aquasportief workouts? Toegankelijkheid Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. Stuur dan een e-mail naar sportiom sportfondsen. Natuurlijk staat de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie voorop. Omdat dit kan wijzigen kun je daarvoor het beste de website van Sportiom bekijken.

  • We houden daarbij rekening met verschillende leeftijdscategorieën, doelgroepen en de mogelijkheden binnen Sportiom. Toegankelijkheid Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Alleen UITagenda-activiteiten die op deze datum beginnen.

De aanwezigheid word ook door hun geregistreerd. Stap in, vlieg door de bochten en oordeel zelf? Buitenbad en zwemparadijs aquafun den bosch AquaFun heeft ook een buitenbad met daaromheen een grote ligweide.

Het water is er lekker warm en het peuterbad is afgescheiden van het zwemparadijs. Proefles Aquasportief Wilt u nmalig een proefles volgen voor n van onze Aquasportief workouts. AquaFun telt twee grote en tegelijkertijd supersnelle glijbanen.

Deze website gebruikt veilige cookies!

Hier kun je op warme lente- en zomerdagen heerlijk genieten van de zon en een verfrissende duik nemen in het heerlijke water. Coronavirus Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad.

Wij nemen daarna met u contact op voor de mogelijkheden.

Stuur dan een e-mail naar sportiom sportfondsen. Aansluiten en genieten maar! Probeer dan met een grote zwemband wildwaterrivier Coco Wave te bedwingen, zwemparadijs aquafun den bosch.

Daardoor hoeven onze abonnementhouders geen losse tickets meer aan te schaffen via onze webshop. Alleen UITagenda-activiteiten die bijna voorbij zijn!

Korting bij Center Parcs

Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. Toegankelijkheid Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. Golfslagbad Zwemmen aan de voet van een vuurspuwende vulkaan is hartstikke spannend.

Dat zorgt voor nog meer plezier bij AquaFun, zwemparadijs aquafun den bosch. Naast subtropisch zwembad Aquafun Sportiom in Den Bosch zijn er nog vele andere dingen te doen binnen het Sportiom. LET OP. Buitenbad en ligweide AquaFun heeft ook een buitenbad met daaromheen een grote ligweide. De andere activiteiten van Sportiom zijn wel open, inclusief baantjes zwemmen. Een subtropisch zwembad is Aquafun Sportiom in Den Bosch.

We zijn eindelijk weer open? Kleuters Jongeren!

Mikkers mag straks meer lokale coronare­gels maken: maar waar gaat-ie ingrijpen?

Sportiom is een sportcentrum waar van alles te beleven is: zwemmen, schaatsen, squashen en fitnessen. Duik in het golfslagbad, geniet van de wildwaterrivier en probeer allerlei leuke glijbanen uit. AquaFun telt twee grote en tegelijkertijd supersnelle glijbanen.

Aquafun Sportiom beschikt over een kinderbadje genaamd Turtle Bay, een stoomcabine en whirlpo. Bekijk het lesrooster voor ons het gehele aanbod. Zoals je al hebt kunnen lezen is subtropisch zwembad Aquafun Sportiom te vinden in Den Bosch.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org