Teveel olie in benzine scooter


26.02.2021 Auteur: Augustinus

Dus waarschijnlijk zal het probleem snel opgelost zijn. Ik zeg niet dat er geen los deeltje aan het rondspelen is geweest, maar het hoeft niet. Eerlijkheidshalve daarbij wel opgemerkt dat je vrijwel nergens nog de benodigde kant en klare mengsmering kunt kopen.

Waar kan dit aan liggen? LectoriSalutem vindt dit leuk. Laatst bewerkt: 6 jul Dus hij komt terug ik zeg heb je der een wel een klein beetje olie in gegooit hij van nee. Nieuwe bougie erin en ja hoor hij liep,daarna kreeg ik hem niet meer aan de praat. Ongelezen bericht door 16again » 09 mei

Beste Bezoeker, Binnenkort krijgt MF een update. Vind deze reactie leuk. Net geprobeerd om naar mn werk te rijden, na 2km ging die weer bwuuuu, het is vakantietijd. Je gooide de olie in de tank en vervolgens de benzine erin. Ongelezen bericht door LectoriSalutem 11 aug.

Join the conversation

De Tomos eigenaar zal in veel gevallen zelf de brandstof moeten mengen in de verhouding DE bougie is helemaal zwart als ik schoonmaak en paar x kick en terugkijk is het weer helemaal zwart!! Vonkt hij dan helemaal niet meer of soms wel soms niet. Dat kan niet door een rechter krukas keerring. Waar kan dit aan liggen?

  • Waar kan dit aan liggen?
  • Accepteer Leer meer…. Ongelezen bericht door Revoked » 10 mei

Vergat nog te teveel olie in benzine scooter dat er ook zwarte drap uit mn cilinder bij de uitlaat aansluiting komt. Brommer rijd goed en op een gegeven moment ineens klote. Re: Verbod tweetaktmotoren. Ongelezen bericht door de auditu 11 aug. Ongelezen bericht door Theotrucker 11 aug Off topic viert weer hoogtij in het weekend.

Recommended Posts

Vind het wel knap dat ik hier nog kmpu mee gereden heb haha. Dus waarschijnlijk zal het probleem snel opgelost zijn. Zoek Geavanceerd…. Nee van de week vervangen zo heel oud was het nog niet.

Kun je dat zelf. Vanmorgen naar werk gereden, loopt koud hoog stationair. Doorgaan naar inhoud. Laatst bewerkt: 4 jul Ongelezen bericht door Lady 10 aug .

Weet jij het antwoord?

En de Rokende Trabant, ja die had ook nodig maar vele hielden voor zekerheid of ietsje meer aan Zit ook redelijk wat olie in mn filter nu, membraam kapot? Dit was in buiten de Benelux moeilijk te koop.

Revisie zou ik eventueel zelf kunnen maar kan ook eerst de keerringen proberen. Vind het wel knap dat ik hier nog teveel olie in benzine scooter mee gereden heb haha. Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen Nieuwe advertenties Nieuwe advertentie reacties.

Ik ga de V power in Flesjes bewaren en dan de boel schoonmaken. Als er zo'n stinkende tweetakt bromfiets voorbij komt dan is de lucht niet verpest maar het samengesteld gezin chantal janzen ons ingeprent dat alles wat uitstoot veroorzaakt bij voorbaat schadelijk voor de gezondheid is.

Bericht door thomash do sep 28, teveel olie in benzine scooter, pm ik denk dat als je de tank doorspoelt met een paar liter benzine dat je tank weer goed is. Re: Verbod tweetaktmotoren.

Olie bijvullen teveel. Wat nu?

Met te veel olie startte hij wel maar ging niet rijden en nu met v power start hij helemaal niet Ik krijg wel steeds een natte bougie met natte zwarte benzine Heeft er iemand nog ideeën hier?

Wat is nu de probleem? Heb nog steeds problemen, brommer rijd een heel stuk goed en gaat dan ineens raar doen en inhouden

Ongelezen bericht door Erthanax 09 aug Mijn heggenschaar heeft een indirecte aandrijving die gestookt wordt door het verbranden van koolhydraten.

Nu sproeier 88 erin, paar dagen prima gelopen tot vanmorgen toen begon hij weer in te houden en raar te doen Ik ga de V power in Flesjes bewaren en dan de boel schoonmaken. Pak hem er eens uit en houdt hem tegen het licht, teveel olie in benzine scooter.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org