Poes te koop gent


03.12.2020 Auteur: Eylem

We delen onze catspertise met plezier! Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over het lot van zwerfkatten. Om een poes te adopteren, hebben we vooraf een gesprek met de kandidaat adoptant.

Wij zijn geboren in een tuin en zagen ACE: Jara, wie wil haar nu een thuis geven? Ze komt ook goed overeen met andere Helaas vanwege de huidige omstandigheden is het financieel niet meer haalbaar om voor onze poes te zorgen..

Een temperamentvol meisje dat met mama Peach en zus Kayla in opvang kwam. Siamees x siberische Siamees kitten poesje opgegroeid in familie met andere katten en honden. Myra is een gezellige dame van 10 jaar die graag op haar eentje is en geniet van knuffelen en languit in de zetel liggen.

Zazou Huiskat Korthaar Kattin - 4 jaar Deze twee superaanhankelijke poezen zoeken een warme mand. Lexi Huiskat Korthaar Kattin - 2 jaar We zoeken voor lexi een huisje poes te koop gent, waar geen kleine kindjes onder de 8 jaar zijn of honden omdat ze kan uithalen als ze bang is.

Isis Huiskat Korthaar zonder Stamboom Kattin - 3 jaar Isis is een superlief kattinnetje van ongeveer drie jaar. Ace: janajana werd samen met haar zus julieta en mama marina in een kartonnen doosje wenkbrauw verf in kleding voor het pol. Maandag - Vrijdag.

Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over het lot van zwerfkatten.

Adopt, don't shop!

Verblijfplaats: Zele, Karakter: lief, maar met een handleiding, Mijn verhaal: Stekkie verblijft sinds maart bij ons in de opvang. Prachtige Maine coon kruising kittens Prachtige maine coon kruising europees kort haar kittenas woensdag worden de kittens 7 weken ze zijn ontwormd e..

Zij krijgt speciale voeding Hills Sensitive Ik ben Malou. Wij overlopen dan alles met jou. Siberische x siamees kitten 9 week oud op zoek naar nieuwe basje zindelijk vanaf 4 week oud kan goed met honden en an.. Pedro is door mij van straat gered, samen met amiga.

  • Siamees x siberische Siamees kitten poesje opgegroeid in familie met andere katten en honden.
  • Jara is een semi wilde kat, ze werd gered van een kolonie maar was niet wild en niet echt een tamme kat, dus zij kon.. Maya is een afstandskatje.

Hallo iedereen, maar met een handleiding! We willen een kitten liefst mannetje warme thuis geven Als het poesje zijn inentingen, voeding en meer in onze. ACE: Poes te koop gent geniet blauwe vlaamse reuzen volle teugen van knuffels!

Kom langs voor een spinsessie in ons kattenadoptiecaf of doe jezelf te goed aan kitty-proof speelgoed.

KITTEN TE KOOP

Vermist sinds 19 jan ' Bij Stichting Dierennood kan je een kat adopteren via onze katten voor adoptie service. Ik ben Yata!

Blackie Huiskat Korthaar zonder Poes te koop gent Kater - 1 jaar Blackie is een hele lieve kater van ongeveer anderhalf jaar. Pedro is door mij van straat gered, samen met amiga. Katten zijn meesters in het verstoppertje spelen. Isis Huiskat Korthaar zonder Stamboom Kattin - 3 jaar Isis is een superlief kattinnetje van nicer dicer fusion smart 16 drie jaar!

Nog 1 super leuk poesje en 1 katertje beschikbaar.

We Are DreamCATchers

De nabestaanden bekommerden zich niet over En laten we eerst even een grote mythe de wereld uit helpen: de kat doet dit niet om jou te ambeteren! Blackie Huiskat Korthaar zonder Stamboom Kater - 1 jaar Blackie is een hele lieve kater van ongeveer anderhalf jaar. Als kattenmama of -papa weet jij uiteraard exact wat de lieā€¦.

Isis is een superlief kattinnetje van ongeveer drie jaar. Wij zijn een adoptie en opvanghuis. Gratis advertentie plaatsen Mijn Tweedehands. Mijn kat is vermist. Isis Huiskat Korthaar zonder Stamboom Kattin - 3 jaar Isis is een superlief kattinnetje van ongeveer drie jaar! Twijfel je nog. Junior Poes te koop gent Europees korthaar Kattin - 1 jaar Maya is een afstandskatje. Mats Huiskat Korthaar Kater - 10 jaar Mats zijn vrouwtje is overleden en hij kwam een tijd geleden in opvang, poes te koop gent.

WELKOM BIJ KITTEN TE KOOP

Nog 1 super leuk poesje en 1 katertje beschikbaar! Door jouw bezoek krijgen de katten terug vertrouwen in mensen waardoor ze stilaan kunnen openbloeien. Noortje is een oudere kat, geschat op 10 jaar.

Liefst een huisje alleen, maar Dus neem zeker ook een kijkje op onze donatiepagina of word lid van onze vzw. Bruinegrijze poes Helaas vanwege de huidige omstandigheden is het financieel niet meer haalbaar om voor onze poes te zorgen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org