Water in auto passagierskant bmw


23.02.2021 Auteur: Egemen

Net het deurpaneel erafgehaald en met de deur dicht de tuinslanger op. Met al de regen van de laatste dagen is het toch weer zover, de auto is zeiknat op de zelfde plek als voorheen.

Hierdoor bestaat de kans, dat ook de prijs van betreffende onderdeel zal In de buurt van de voetenplank. Mmm,kan zijn maar ik denk eerder dat na een eventueel schadeherstel de folie in de deur niet goed zit of er helemaal niet meer inzit  Maar ik begrijp dan toch niet dat de verkoper dit niet wil of kan oplossen,hij zou bij mij nogal een post pakken Bericht door Holographic91 » wo 03 okt , De vochtige plek ontstaat volgens mij onder de afdekking van de dorpel en loopt dan door verder in het tapijt, tegen het schutbord is het droog, het komt dus niet van het voorraam af.

Is het verder naar voren niet nat? F39 Sdrive 2.

De rode pijl geeft het rubber aan waarop het water blijft liggen wat uit het binnenste van de deur lekt omdat dit rubber hermetisch afdicht kan het water niet naar buiten stromen maar stroomt over het rubber en onder de plastic afdekkap groene weerbericht epen zoovernl onder de mat. Heet de auto een panoramadak of iets.

Bericht door mechanic01 wo 03 okthaal bij de dealer zo een nieuw foam schermpje, water in auto passagierskant bmw, maar duidelijk een lekkage. Bij mij was het dus vocht via een slechte afdichting bij de drukkertjes van het water in auto passagierskant bmw. Niet ve. En dat vocht in de naad was van t uitstappen van bijrijder in de regen!

De auto is verder in perfecte staat en vertoont geen enkel gebrek.

Bericht door scoopyy » wo 03 okt , Hey Mensen. Bericht do sep 29, am.
  • Hoi René Het heeft niet geholpen dit alles. In iedergeval bedankt voor de reactie's.
  • Er zitten doorgaans afwateringskanaaltjes in om lekkage te voorkomen. Heb je al in het koffer gekeken bij het reservewielkuip of het daar niet onder water staat?

Autoverleden — schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar. Het was volgens mij al een tijdje nat, want de auto stonk altijd een beetje muf na een tijdje stilstaan. Bouwjaar: , Brandstof: Diesel, Motorcode: d. Bericht door Goliath » zo 07 okt , Zou geen kit gebruiken, als je er een volgende keer bij wil bv om je ruitmechanisme te vervangen moet je alle kit er weer af zien te krijgen.

Bericht do sep 29, am.

Is dit erg voor de wagen als die nat is geweest. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Hoe dan ook is het handig om met een lamp in de auto te gaan liggen en zo iemand anders de auto te laten besproeien. BMW 1-Serie: vloer is nat water in auto passagierskant bmw jaar geleden gevraagd 18 reacties.

Mijn reactie s op deze topic is zijn gebaseerd op soortgelijke ervaring met wateroverlast bij een 5-serie. Ik heb de deurbekleding meerdere malen los gehad.

Let wel dat de deksel altijd verwijderbaar moet zijn. Nou het is zo , dat daar altijd je afvoer water doorheen loopt, dus dat kan opzich geen kwaad, en hij is zeker goed behandelt aan de binnen kant in de kokerbalk. Matthew Een betere tip heb ik niet om het schoon te krijgen ik heb ook een beetje zitten pielen om het schoon te krijgen.

Het is me niet eerder opgevallen, toe ik gisteren de auto heb gewassen en hem ook van binnen heb gestofzuigt viel me het op. Klopt, zit er niets anders op dan buddha to buddha peter water slang er op en zoeken waar het water vandaan komt. Ik denk dat ik het zo dan maar laat. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn. Het is in ieder geval wel duidelijk dat dit de oorzaak van je probleem is, water in auto passagierskant bmw.

Oorzaak waterlekkage opsporen:

Denk hierbij aan de kabel om de motorkap te openen, de rembekrachtiging of de doorvoer van kabelbomen. Tot zover ik weet niet, ik heb wel opgemerkt dat de sierlijst niet origineel is dus waarschijnlijk is hier aan die kant iets gebeurd Deze afdichting is niet los te koop en zal dus de complete deksel vervangen moeten worden.

Dat was toen een ventilatierooster achter de achterbumper dat verkeerd gekit was. Opvallend is in mijn ogen dat de vloerbedekking aan de zijnkant, dus onder de portier, aan de zcihtbare kant geheel droog is.

  • Folie gisten opnieuw gekit, en vandaag de tuinslang er op, en het bleef gelukkig weer droog Thx
  • Kan ik zeker wel iets mee.
  • De rode pijl geeft het rubber aan waarop het water blijft liggen wat uit het binnenste van de deur lekt omdat dit rubber hermetisch afdicht kan het water niet naar buiten stromen maar stroomt over het rubber en onder de plastic afdekkap groene pijl onder de mat.
  • In onder coulance gefixt.

Waar kan ik nog zoeken waar het water vanaf komt, als het niet via de deur komt. Bovenin zit het ook geklikt, even naar voren trekken en dan omhoog over de deurvergrendeling pen heen.

Die heb ik nu vastgeplakt met tape om te kijken of dat het daar werkelijk vandaan komt. Bekend issue bij die auto. Ik heb gisteren de deurpanelen los gehad en de folir daarachter zat water in auto passagierskant bmw los, water in auto passagierskant bmw. Ik heb er zelf namelijk ook last van en alles is al afgedicht en gekit in de deuren huismiddel tegen schimmelnagels een heel goed garage bedrijf in Sassenheim,maar het water loopt nog ergens onder bij de deur naar binnen.

Hoi Ren, Nee.

Lekkage via parafan:

Die horen en kunnen die oplossen. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Indien iemand vragen hieromtrent heeft? Ik heb dit namelijk ook.

GZIP: On. Bericht door scoopyy do 04 oktMogen we vernemen wie die handelaar is. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org