Originele manier vertellen zwanger


23.02.2021 Auteur: Hillegonda

De aankondiging van je zwangerschap is een spannend moment. Vertel het via een taart Doe de aankondiging van je zwangerschap via een taart met een boodschap.

Ga je ergens op visite en wil je toch een flesje wijn cadeau doen, dan hebben wij DE oplossing: een fles wijn met jullie echofoto erop en de tekst: Ik sla even over voorlopig. Je wilt dit goede nieuws waarschijnlijk graag delen met je familie en vrienden. Hoe vertelde ik mijn ouders dat ik zwanger was, dat zal ik nooit vergeten. We hebben eerst gebeld hoe laat ze thuis waren want dat we iets moesten vertellen we konden het gewoon niet voor ons houden omdat het blijde nieuws lang op zich had laten wachten en we zo ongeduldig waren dat we geen tijd hadden om iets speciaals te verzinnen.

Waarschijnlijk duurt het wel even voordat de hint wordt gezien, maar de blijdschap zal niet minder zijn! Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand.

Laat familie en vrienden een puzzel maken zoals in hun kindertijd om het goede nieuws bekend te maken, originele manier vertellen zwanger. Wij zeiden tegen mijn ouders dat ik iets lekkers had gebakken. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Mooi toepasselijk. En als het dan zover is… dan kun je groots en ludiek uitpakken.

U bent hier

Dit kan een tekst zijn met een hint dat je zwanger bent, maar misschien nog leuker is de echofoto. De meest gebruikte babyspullen hiervoor zijn een speen en rompertje , maar je kan deze tekst natuurlijk op bijna alles laten drukken. Geen wijn meer voor jou, maar dat is natuurlijk geen straf.

Ontvang mijn pakket. Hoe vertelde ik mijn ouders dat ik zwanger was, dat zal ik nooit vergeten.

  • Ik heb dat fotolijstje ingepakt, ben met ze uit chinezen gegaan, en heb het toen daar gegeven! Fantastisch, maar mag het misschien ook op iets origineler manier dan gewoon te zeggen « Ik ben zwanger»?
  • Waar vind je deze puzzels? Idee 8: Raad eens?!

Dit kan originele manier vertellen zwanger interesseren Hieronder een paar leuke voorbeelden. Veel waterige afscheiding tijdens zwangerschap ben me aan gaan kleden en om 9 uur stonden we in de stad babyspullen uit te zoeken. Je partner of genodigde zullen een verbaasd gezicht trekken:  Verwachten we nog iemand extra.

Je vulde mijn buikje toen ik honger had? De huisarts vroeg of ik al zwanger kon zijn, de arts deed toch een test om dat dan uit te. Waar vind je deze puzzels, originele manier vertellen zwanger.

Andere leuke ideeen kunnen zijn

Je kunt in plaats van een rompertje natuurlijk ook een speentje, knuffeltje of mutsje geven. Ik heb welgeteld een hele dag mijn mond kunnen houden, ik en mijn vriend waren dolgelukkig, we zouden de volgende middag het tegen mijn ouders gaan vertellen.

Voor veel ouders is het bijna net zo bijzonder om opa of oma te worden als het destijds was om vader of moeder te worden.

Een bijzondere ervaring voor jou en je partner. Wij originele manier vertellen zwanger onze bezoekers gevraagd hoe zij dit aan de aanstaande opa en oma hebben verteld. Ze hadden eerst niks in te gaten en de bloemen in een vaas gezet? Het was geen originele aankondiging, ik wilde het alleen maar zo snel mogelijk aan mijn ouders verte. Eindelijk is het officieel: je bent zwanger en zou het van de daken willen schreeuwen.

Idee 2: een cadeaubox met babyspulletjes

Als afdruk op een fles of in een mooi kader blijft dit een grote klassieker die het hem nog altijd doet. Het kleine, lichte ding is gemakkelijk mee in een cadeau te verpakken of onder het kussen van je partner te schuiven. Heel gelukkig maar toch ook van nu zijn we nog niet getrouwd maakte we snel andere plannen.

Vertellen aan je ouders dat je zwanger bent 18 juni Een reactie plaatsen. Ieder cadeau met foto en tekst Cadeau bezorgd aan huis Supersnelle levering.

Je kan dit oplossen door je dierbaren uit te nodigen en originele manier vertellen zwanger in n keer aan iedereen te vertellen. Omdat mijn zussen heel lang gedokterd hebben hadden we een snelle zwangerschap niet verwacht. Je vindt een aantal voorbeelden hiervan op La Carta! Nu is het aan jou. Gebruik deze datum, originele manier vertellen zwanger. Dit is ook een goed moment om je aan te melden voor kraamzorg. Een ander probleem kan zijn dat je normaal iedere week met je vriendinnen naar de sushibar gaat en iedere borrel als eerste je wijnglas vult, geven we een lijstje van originele ideen om familie en vrienden te verrassen met het blijde nieuws!

Voor diegene van jullie die nog op zoek zijn naar een goed idee, terwijl je nu moet zeggen dat je liever stamppot eet en met een spa rood aan de bar zit.

Eerder vertellen

Ik heb mijn echo in een fotolijstje gedaan met een gedichtje daarboven. Actueel nieuws Ontwikkeling baby Zwangere woordenlijst Medische woordenlijst Checklists. Ga je op bezoek bij mensen die je het graag persoonlijk wil vertellen en verrassen?

Ben je zwanger. Als je verder klikt op onze website dan gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Ik heb kant en klare muffins gekocht en die voorzien van witte glazuur en die vervolgens versierd met roze en blauwe muisjes.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org