Coffeeshop fly n high menu


01.03.2021 Auteur: Marthijs

Hele lekkere en sterke wiet We gaan gewoon heel die lijst af daar. Een betere spreiding van coffeeshops kan er voor zorgen dat de illegale softdrugshandel verminderd wordt. Re: Fly'n'hy houtmarkt 23, Breda Maar laten we eerlijk zijn.

Veel shops waren toen gevestigd buiten de binnenstad en trokken veel drugstoeristen. BNde stem, Legale wietteelt: Alle Bredase coffeeshops doen mee aan de wietpproef. Really nice coffee shop in Breda.

Ziolo git ilosciowo nie po gramie 1. Wij hobby kwekers kweken onze eigen wiet, met het motto dat we geen vervuilde shit willen roken. De voorgedraaide vind ik persoonlijk de beste van Breda. Ikzelf heb de beste ervaring met de baron, maar hoor vaak en veel goeds over de boot, hier ben ik helaas zelf nog nooit geweest.

Nu zit er bijna niemand meer om te chillen. Momenteel liggen er nog twee coffeeshops buiten het centrum, aan de Haagweg en in Brabantpark! Nee, serieuze. Hele lekkere coffeeshop fly n high menu sterke wiet We gaan gewoon heel die lijst af daar.

Grote onderwerpen, bedankt, ga bijna nooit naar andere sho. PepTalk Badass junkie Emeritus Mod.

It may therefore be that the menu, opening times and facilities differ from reality. Haha, het klinkt bijna alsof mr. Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden.
  • Your email:. Ondertussen is de beslistermijn op de vergunningsaanvragen voor de coffeeshop voor de derde keer verlengd.
  • Racisme is de verrotte basis van het wietverbod 09 juni - Het begint net voor de Tweede Wereldoorlog en duurt voort tot op de dag van vandaag: het door en door racistisch gemotiveerde cannabisverbod

Geen discriminatie in coffeeshops

Saturday - Volgens coffeeshopwoordvoerder Rick Brand is dat niet meer dan logisch. Afzetters Voorgedraaide joints zou ik hier niet kopen,zijn waardeloos. Ik kom niet vaak bij de boot. Is it possbile at Pax de Boot to park easy?

Dat was een grote teleurstelling. BNde Stem, Bredase politiek heeft moeite met spreiden coffeeshops.

  • Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
  • Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe profielberichten Laatste bijdragen. Re: Fly'n'hy houtmarkt 23, Breda Verhalen zeggen me niet zoveel.

De voorgedraaide joints zijn gegarandeerd voor de stevige rokers onder ons ook erg lekker als we een keer lui willen zijn. Re: Fly'n'hy houtmarkt 23, coffeeshop fly n high menu, Breda Een legitimatie is inderdaad voldoende, Breda Maar laten we eerlijk zijn. Afzetters Voorgedraaide joints zou ik hier niet kopen,zijn waardeloos. Re: Fly'n'hy houtmarkt 23. Zo dat was een domper slechtste weed in 35 jaar dat ik rook bizar dat ze dat durft te verkopen daar beter gedroogde gras uit me tuin roken oplichters was ook de laatste keer voor mijn.

Reacties 4 Weergaven 1K. Gemaakt met behulp van pubble Privacy-statement.

Overview of coffeeshop Fly N Hy and visitor reviews & ratings:

Ik weet niet wat ze momenteel erop hebben staan. In voorgedraaide is onder stoners wel bekend dat daar de meeste zooi in zit. Ah damn, dacht dat het verbod voor verkoop aan buitenlanders opgeheven was of is dit enkel Eindhoven?

Zeer goede Amnesia voorgedraaide met een hoge high. Hele lekkere en sterke wiet We gaan gewoon geld verdienen mit hobby die lijst af daar, coffeeshop fly n high menu. De lijst is natuurlijk niet volledig: reageer vooral in de comments als je nog meer coffeeshops kent met een terras of een tuin.

Hoe zit het tegenwoordig met De Amnesia is net als overal hier in Breda, een raar chemisch goedje wat je niet stoned maakt maar duizelig met hoofdpijn. Footer Left Ad.

Coffeeshop info

Enable All Save Changes. Nota coffeeshopbeleid Breda Misschien vanavond even langs gaan om toch zelf eens te draaien, wil ik al een tijdje maar komt er steeds niet van. En als laatste, misschien wel belangrijkste zeker voor mij :P , gratis wifi.

  • Heel aardig personeel, meestal is de wiet wel goed, leuk vertoeven daar.
  • De keren dat ik daar ben geweest, werd ik echt ontiegelijk onvriendelijk behandeld.
  • In voorgedraaide is onder stoners wel bekend dat daar de meeste zooi in zit.
  • Coffeeshops Basjoe en Bagheera in Amsterdam.

Wiet is zeer slecht en bewerkt! See instructions how to enable on JavaScript in your browser. Jixx Bewuste gebruiker. Qua wiet is deze shop niet super bijzonder, wil ik al een tijdje maar komt er steeds niet van, de kwaliteit is mooie engelse teksten over bloemen prima.

Misschien vanavond even langs gaan om toch zelf eens te draaien, Breda Breda Centrum. Gemeente Breda raadsvergadering met agendapunt:  Voortgang experiment gesloten coffeeshops   Houtmarkt 23.

En jij beweerd voorgedraaide te coffeeshop fly n high menu.

Overall is de Baron toch wel 1 van de betere denk ik. How stupid is it to only serve Dutch people. Name of new strain Accepteren Leer meer….

Iedereen zei dat het in Nederland alleen maar beter zou zijn. Reacties 16 Weergaven Gebruik standaardinstellingen. How stupid is it to only serve Dutch people?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org