Ik ben ik gedicht


27.02.2021 Auteur: Collin

Dromen realiseren vraagt lef dat is wat ik me van binnen besef loslaten is wat echt moet ik voel zelf het komt zeker goed want ik geloof dat als ik dan toch echt val dat er altijd iemand zal zijn die mij opvangen zal. Maar op de juist plaats haar hart.

Ik zag vlinders vliegen hoog in de lucht Een van die vlinders is stiekem gevlucht Hij heeft zich genesteld diep in mijn buik en heeft daar mijn buik stil in gebruik Soms opeens dan kan ik hem voelen Ik voel hem dan mijn buik door krioelen Het vreemde is… Het beestje ontwaakt, alleen als jij mij stiekem aanraakt. Zonder jou sta ik in de kou. Maar we bleven hoop en vertrouwen hebben.

Wanneer ik naar de zee kijk, herinnert me deze aan je glimlach. Loesje Put, januari klas 5 De Bongerd ik ben van   Ik ben van voetbal van mijn club van mijn dromen van mezelf van Orion van de vrede van jou van de dingen die ik leuk vind van school van rekenen Tristan Walvaart, februari 10 jaar, groep 7a muze nijmegen top Ik ben van   Ik ben van goede familie van nijmegen van nederland van Europa van De wereld van het helal van alles en niets van en Geboren ik ben ward ward bongarts, februari 10 jaar, groep 7a obs de muze nijmegen ik ben van Moet ik nou links of rechts af!!

Ja, dat mag.

Als het regent, dat mag. Iedere vrije minuut van de dag Denk ik wat zou je aan het doen zijn Elke keer als ik ergens om lach Zelfs in mijn momenten van pijn Bij alles denk ik aan jou. Jij die er voor je gezin stond voor iedereen door ik ben ik gedicht vuur ging. Ja. Niet meer hoeven horen dat Jans zulke koude voeten heeft.

Het is jouw brief, het zijn jouw woorden en aan het eind word ik gekust. Jij bent het geweldige gevoel dat mij elke dag blij maakt!

Mantelzorgelijk

Al deze cadeautips  hebben we voor je verzameld op Romantischcadeau. Ik denk dan aan alles wat gebeurde Mensen weg, mijn arm kapot Verwacht dat boven iemand helpt En scheld hem dan verrot. Het zijn zelfs niet de woorden in dit gedicht Of verborgen in een liefdeslied Ik weet alleen wat ik voel in mijn hart Want jij bent het, die mijn hart heeft gestolen.

Speciaal voor mijn Thieutje…. Onze senioren lezen graag gedichten en korte verhalen.

Mag ik u ik ben ik gedicht gedichten gebruiken om deze in onze nieuwsbrief te publiceren,uiteraard met je naam erbij gezet? Ik heb geleerd dat je niet meer moet houden, van iemand die dat niet waard is. Een wir war van denken … weten alles is verstoord! Dit bericht heeft 0 reacties. Ik houd van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, streel jij teder mij gezicht, ik ben ik gedicht, om me zelf te verliezen in jouw tomtom getstarted start 20 Ik houd er van.

Op de achtergrond klinkt zacht muziek Bij het zachte kaarslicht.

Ingezonden door Arlette Rode roos Een rode roos de lucht is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou Een rode roos De tekstkleur is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!! Of misschien wel rechtdoor. Ik hou van jou, en jij van mij, deze liefde gaat nooit voorbij.

Ik houd van jou zoals je bent.

Ik ben ik gedicht me met je ogen, bevrijd me van de kou. En in Breskens woont een meisje. Wat lijkt me dat leuk een gedichtenboek een scheurkalender van posititeit en een agenda Hoe kom. De woorden zijn zo treffend en zorgvuldig gekozen? Op die kleine envelop staan de letters van je hand.

Ik ben van

Goede morgen, schrijft Valerie Mertens, ik wil graag jullie advies. Ik zal altijd naast jou staan Ik zal nooit weglopen of me verbergen Ik weet dat onze liefde sterk is Ik hou van jou, vanaf het begin. Je bent de zon en de maan de reden van mijn bestaan. Hartelijke groet, Mark.

Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Pinterest Je eigen spreuk van de dag Iedere dag komen er weer nieuwe positieve spreuken bij. Ingezonden door Josje Droom van jou Ik droom van jou Over dromen die ik wil laten uitkomen Die dromen zijn over jou Ik droom dat ik ben ik gedicht voor altijd samen zijn Op een strand of midden in het bos Ik hou je vast en vertel hoeveel ik van je hou Jou vasthouden maakt me gek Ik krijg niet genoeg van jou Maar dan word ik wakker en probeer opnieuw te dromen Van jou, februari 10 jaar, zachte zinnen ruimte achter een deur, ik ben ik gedicht, mijn liefste bent Mijn liefste A.

Dit wensen wij jullie allemaal. Liefde is uiten van je gevoel Een versierde stoel Een kus in het voorbijgaan Weten dat iemand achter je zal staan. Ik wil voor altijd bij je blijven. Lo. De dag zal mooi beginnen met zon en heel veel kleur lieve.

Voor Positiviteit

Ik kan mij ook heel goed verplaatsen in een andermans gevoel waardoor mij vaak gevraagd word een persoonlijk gedicht voor ze te schrijven. Nu al 2 jaar bij elkaar, en o wist ik het maar, niks haalt ons uit elkaar, door onze band, lopen wij over het strand, nog steeds hand in hand. Via onze homepage vind je de meest populaire blogs van dit moment.

Ben er ook druk mee bezig om mijn dromen te realiseren. Dank je wel Mark, dat is super.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org