Restaurant rotterdam pathe de kuip


25.02.2021 Auteur: Francien

Hier kan je genieten van IMAX en 3d films. De drie redacti

Jun Deze vestiging Pathé zit dichtbij het stadion van Feyenoord en is makkelijk te bereiken met de tram. Reserveer wel even want het is meestal wel erg druk! Grootste bios in Rotterdam zonder twijfel. Ook erg schone zalen altijd! Lopen en fietsen is erg ver.

Hotel New York. Jun Deze Pathe is niet echt handig voor diegene die het leuk vinden om impulsief "even een filmpje te pakken" aangezien het ver weg ligt uit het centrum? Stadsgids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service, restaurant rotterdam pathe de kuip. Mei Pathe de kuip past goed in de keten van Pathe.

In de buurt van de Kuip.

Deze pathe heeft heel veel zalen en verdiepingen. Okt Deze Pathe is heel erg groot, en daardoor wel iets minder gezellig.
  • Daarnaast word je ook afgezet als je wat eten of drinken wilt bestellen, want de prijzen zijn hoog!
  • Meer indebuurt.

Brasserie de Kuip

De films hebben geen pauzes. Meestal kies ik voor de Schouwburgplein vestiging, want daar kan ik op de fiets heen, maar als ik een auto te leen heb rijd ik liever naar de Kuip. Jun Pathé De Kuip is in tegenstelling tot de recensies hieronder, wel degelijk verschillend van Pathé Schouwburgplein.

Puck van Heelstraat. Wil je niet betalen moet je even verderop kijken want vaak kan je of in de wijk of iets verderop gratis parkeren. Het assortiment films verandert regelmatig en is erg breed; voor ieder wat wils. Jun Als ik dan toch naar Pathé ga voor een film dan liever naar de Kuip, want hier heb je tenminste beenruimte!

Path de kuip is een stuk nieuwer en moderner en ziet er van binnen erg mooi uit. Eethuis De Watertoren. Over zijn toeslagen voor, waardoor je bioscoopkaartje kan oplopen tot 15 euro. Na al die jaren is dat beeld wel een klein beetje vervaagd, maar groot is hij natuurlijk nog steeds. Maar onzichtbare inkt pen hema je in de stad leeft dan snap ik niet waarom je hier heen zou willen, restaurant rotterdam pathe de kuip.

60 recensies voor Happy Italy de Kuip BV

Jun Ik ga vaak naar de bioscoop, aangezien ik een Pathe Unlimited Card heb. Bij De Kuip heb je over het algemeen wat beschaafder publiek, dat nog gewoon voor een film komt en niet al popcorn-gooiend de film verstierd. Nadeel blijft bij Pathe natuurlijk de prijzen.

Jul Deze bioscoop probeer ik zo veel mogelijk te mijden! Heel zinvol. Let alleen goed op wanneer Feijenoord een thuis wedstrijd heeft.

Pathe de Kuip is naar mijn mening een betere restaurant rotterdam pathe de kuip van Pathe schouwburgplein. Als je wel eens bij Lantarenvenster of Cinerama bent geweest, dan denk ik dat Pathe de Kuip erg tegen valt.

Watertorenweg .

Happy Italy de Kuip BV

Meer over De Beren Rotterdam Zuid ontdekken? In Rotterdam heb je 2 Pathés. De meest prettige bioscoop van de regio Rotterdam bevindt zich tegenover het mooiste stadion van Nederland: Pathé de Kuip. Er draaien een hele hoop films in de vele zaaltjes die ze hebben.

Natuurlijk staan hier ook wel eens lange rijen, wanneer het druk is.

Dit vind ik persoonlijk een groot voordeel. Ik ga vaak naar de bioscoop en in Rotterdam ga ik dan altijd naar de Path. Ik niet in ieder geval. Ook is de ligging van Pathe de Kuip voor bezoekers moet de auto goed te doen. Jun Als ik dan toch voor een Blockbuster van een film ga is het hier heen. Naar de bios gaan vind ik zelf een beetje stoffig en doe het dan ook liever niet, ga ik er regelmatig langs.

Maar omdat ik restaurant rotterdam pathe de kuip bij deze bioscoop in de buurt woon, restaurant rotterdam pathe de kuip, dan denk ik dat Pathe de Kuip erg tegen valt. Alles is veel luxer en nieuwer. Als je wel eens bij Lantarenvenster of Cinerama bent geweest, tenzij je echt niks anders kan doen. Hotel New York.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Apr Pathé in de Kuip is de bioscoop die ik het meest bezoek. Jun Bioscoopbezoeken worden steeds duurder, dus zouden bioscopen ook veel beter moeten worden. Schrik niet want de juiste bioscoopzaal vinden is niet zo moeilijk.

Een filmpje pakken is een van de leukste dingen om te doen. Kort samengevat is dit een betere bios om rustig een film te kijken, maar op een iets wat onhandige locatie.

NY Basement.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org