Felicitatie zwangerschap tekst


25.02.2021 Auteur: Zino

Ga bijvoorbeeld voor een van de volgende teksten of kies een andere bijbeltekst, een tekst uit een opwekkingslied of een christelijk gedicht. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen.

Je buik die groeit En wordt steeds ronder Een leven wat ontstaat Is het grootste wonder. Er zijn leuke trendy felicitatiekaarten met waterverf, leuke teksten of vrolijke confetti. Dan stuur je natuurlijk een kaart Hoera zwanger! Hopelijk gaat de zwangerschap voorspoedig en krijgen jullie een gezond kindje!

Een baby op komst!

Wat zet je op een zwangerschaps-felicitatiekaart? Inloggen op account E-mailadres. Account maken! Tips Ontwerptips Babynamen Geboortegedichtjes Geboorteteksten.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Felicitatiekaarten zwangerschap online maken

Je buik die groeit En wordt steeds ronder Een leven wat ontstaat Is het grootste wonder. Account maken. Een zwangerschaps felicitatiekaartje blijft iemand zich echt herinneren met een van deze leuke teksten.

En als je op bezoek gaat bij het pasgeboren kindje weet jij met onze tips precies waar je op moet letten als kraambezoek! Hoi Vera, Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van je tweede kindje! Lieve groetjes van Bert en Els.

Door hem bedacht, door hem gemaakt Door hem geliefd en aangeraakt - Meer dan een wonder - Kinga Bn. Met een paar zinnen laat je namelijk je blijdschap al blijken aan de ouders to be, felicitatie zwangerschap tekst.

Account maken. Verder zoeken. Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee felicitatie zwangerschap tekst nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Wat voor tekst zoek je.

Toegevoegd aan je collectie

Wat een leuk nieuws om te horen Dat binnenkort jullie kindje wordt geboren! Privacy statement Algemene voorwaarden © Made for Moments. Met een felicitatiekaartje voor een zwangerschap laat je weten dat je blij bent voor de aanstaande ouders en spreek je je wensen voor de ongeboren baby en voor de ouders uit. Er zijn leuke trendy felicitatiekaarten met waterverf, leuke teksten of vrolijke confetti.

Of een stel nu voor de eerste keer ouders wordt, spreuken en teksten voor je zwangerschaps-felicitatie stuur jij een leuk en oprecht kaartje, of in verwachting is van een tweede, gefeliciteerd zwanger kaart maken. Inloggen Voornaam. Nog geen account. Account gemaakt Ga verder.

Met een van de volgende gedichtjes. Felicitatie zwangerschap tekst zwangerschap.

Felicitatie teksten bij zwangerschap:

Met een felicitatiekaartje voor een zwangerschap laat je weten dat je blij bent voor de aanstaande ouders en spreek je je wensen voor de ongeboren baby en voor de ouders uit. Wat je zegt als iemand zwanger is Gedichtjes voor een zwangerschaps felicitatie Grappige teksten en spreuken over zwangerschap Christelijke teksten voor je zwangerschaps felicitatie.

Bij Lillybird kan je eenvoudig online aan de slag om een leuke felicitatiekaart voor je zwangere vriendin, kennis of familielid te maken. Superleuk om zo je eigen originele felicitatiekaart online te maken en te versturen. Een kaart felicitatie zwangerschap met een persoonlijke tekst maak je en verstuur je in een paar stappen.

Inloggen op account E-mailadres. Zo moet het niet Wil jij een kaartje schrijven voor een geboorte en de ouders feliciteren met deze geweldige gebeurtenis. Wat een leuk nieuws om te horen Dat binnenkort jullie kindje wordt geboren. Felicitatie zwangerschap tekst het een jongen of een meisje Hebben jullie leuke namen, felicitatie zwangerschap tekst. Lees meer in de privacyverklaring. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Kies vertaling engels nederlands zinnen google voor een christelijke tekst over zwanger zijn. We zijn zo blij dat we weer een klein kindje in de familie mogen verwelkomen. Vind je het mooi om een christelijke twist aan je kaartje te geven of is de ontvanger gelovig.

Nog geen account? Filters ×. Bestel je je felicitatiekaartje via Kaartje2go?

Iemand in jouw omgeving is in blijde verwachting. Account maken Al een account! Hopelijk voel je je goed en tel je over een paar maanden opnieuw felicitatie zwangerschap tekst vingertjes en 10 teentjes.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org