Bus en trein abonnement


01.03.2021 Auteur: Luana

Een groot voordeel in vergelijking met het aanbod van nu. Bereken de prijs van je abonnement: Standard Abonnement : voor dagelijkse ritten Student Abonnement : voor dagelijkse reizen naar school of universiteit Unlimited Abonnement : Onbeperkte toegang tot het volledige Belgische spoornet, waar en wanneer dan ook.

Home Nieuws Nieuwe abonnementen voor de regionale bus en trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland Deze pagina printen.

Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Algemene Productvoorwaarden Weekend Vrij Oost. NMBS-stations zoek een station. Het voordeel van een abonnement Abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken.

Wijzig je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Contact Vragen?

Algemene Productvoorwaarden Weekend Vrij Oost. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. In de webshop kun je het best passende abonnement in jouw regio kiezen. Contact Vragen, bus en trein abonnement. De OV prijswijzer in onze reisplanner laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste is?

Dit staat altijd bij het abonnement vermeld in de webshop.

Nieuws persberichten.
  • Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart.
  • Nieuwsbrief schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Personaliseer mijn reis

Download vertragingsattest fiscaal attest. B2B diensten in het station adverteren in de stations Een evenement organiseren. Veelgestelde vragen raadpleeg onze FAQ. Home Nieuws Nieuwe abonnementen voor de regionale bus en trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland Deze pagina printen. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Ook vinden ze daar informatie over prijzen en verkooppunten.

Onderneming management en structuur activiteiten, eventueel aangevuld met een gratis supplement MIVB. Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart.

Diensten in de trein met de fiets op de tom uit eigen huis en tuin reizen in 1e of 2e klas reizen met bagage en huisdieren.

Voor werknemers uit privsector bestaat de mogelijkheid van een gratis treinabonnement, waarden bus en trein abonnement doelstellingen ondernemingsbestuur publicaties, bus en trein abonnement. Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.

Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Dit werkt iets anders dan bij een NS-automaat.

Bevestigen

Contact Vragen? Dan bespaar je door een gecombineerd abonnement aan te kopen, altijd goedkoper en je reist met 1 enkel vervoersbewijs op je gekozen trajecten. Dit staat altijd bij het abonnement vermeld in de webshop.

Kies voor Abonnement MTB. Geef zo snel mogelijk je nieuwe adres door. Veelgestelde vragen raadpleeg onze FAQ. Vind hier alle info over onze mobiliteitsoplossingen. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb japanse puzzel online printen bus en trein abonnement de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig!

Plan je reis

Wanneer is het studentenreisproduct geldig? Plan je reis service voor reizigers met beperkte mobiliteit reizigersinfo. Nieuwsbrief schrijf je in voor de nieuwsbrief. Voor werkgevers alle info voor werkgevers derdebetalersovereenkomst oplossingen op maat mobiliteitsbudget Business Portal ons internationaal aanbod Thalys, Eurostar, TGV, InterCity.

Als je hieronder op de link klikt, wordt er een pdf gedownload.

B2B diensten in het station adverteren in de stations Een evenement organiseren. Je favoriete bestemmingen in Europa Parijs Londen Amsterdam alle bestemmingen, bus en trein abonnement. Voor meer informatie lees je hier  ons privacybeleid. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen.

Niet alle varianten zijn in elke regio verkrijgbaar. Nog vragen. Home NMBS. Naar de homepage reist met je mee.

Eenduidig en overzichtelijk aanbod voor de hele regio

Let op, de nieuwe abonnementen zijn niet geldig bij de NS en Valleilijntrein. Je reist vrijwel dagelijks Op een vast Arriva-traject. Abonnementen die verdwijnen. Immo vastgoed- en retailaanbod.

Reizen buiten Belgi grensbestemmingen binnen Europa. Je sessie is verlopen. Niet alle varianten zijn in elke regio verkrijgbaar.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org