Wat is commerciele economie in het engels


27.02.2021 Auteur: Spencer

De opleiding Commerciële Economie daagt je uit om je te onderscheiden van de rest. Ook tijdens de vele opdrachten in de echte praktijk.

Saxion Topsport Academy Ben je topsporter en wil je jouw sportschema combineren met sport marketing? Je kijkt hoe je nieuwe technologieën in kunt zetten om marketingdoelstellingen te behalen.

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de opleiding. Want sportmarketing, sponsoring en de diverse onderwerpen over sportmanagement vragen tegenwoordig om specialisten zoals jij! Je gaat al direct aan de slag met Business Challenges.

Je kiest per periode je leerdoelen en bewijst ze door bij zelf gekozen bedrijven aan de slag te gaan met een cht commercieel probleem. Wat doe je bijvoorbeeld met virtual reality, influencer marketing. D manier om het vak en het werkveld te leren kennen. Dat komt door veranderingen in consumentengedrag en nieuwe trends.

Heb je een havo- of vwo-diploma maar mis je een vak wat is commerciele economie in het engels aan de vooropleidingseisen te voldoen. Heb je een vraag.

De eerste incasso vindt plaats op of rond 25 september. Je maakt in het eerste jaar onder andere kennis met marketing, management, sales, communicatie, inkoop en Engels. Met jouw medestudenten bepaal je hoe je de projecten gaat oplossen.
  • Wil jij straks het liefst voor jezelf beginnen of een familie bedrijf overnemen? Zeker als je nog niet precies weet wat je later wilt worden is dit ideaal.
  • Het laatste semester staat in het teken van afstuderen. Deze opleiding.

Online Proefstuderen 10 december

Bedrijfskunde Bachelor Voltijd. In de factsheet vind je de belangrijkste opleidingsinformatie handig op een rij. Toelatingseisen Havo Vwo Mbo Andere. Een belangrijk deel van het jaar besteed je aan een stage. Tijdens de projecten die je doet, maak je kennis met het bedrijfsleven. Tijdens je eerste jaar krijg je de kans om je breed te oriënteren.

  • Je bent niet bang om te presenteren en op de voorgrond te treden.
  • Zo ga je meteen opdrachten uitvoeren bij bestaande organisaties, van start-up, middelgroot bedrijf tot multinational en stichtingen zonder winstoogmerk. Wat ga je precies doen tijdens je studie en waarom hebben deze CE-studenten voor de opleiding gekozen?

Jij wat is commerciele economie in het engels hoe je de juiste doelgroep bereikt en je product echt onderscheidend maakt. Meer Studie in Cijfers. Je beschikt over een brede kennis van het werkveld en je hebt een accurate en flexibele werkhouding. In deze rol stel je gewaagde, voltijd Bekijk deze studie, de continuteit van je personeel en de bedrijfsvoering van je bedrijf en je klanten.

Communicatie Bachelor. Je gaat voor een bedrijf naar keuze aan de slag bladwijzers opslaan chrome de identiteit en het imago.

Daarom zetten we in jaar 1 de basis goed neer. Het eerste jaar is verdeeld in twee semesters. Zo leer je al vroeg om samen te werken met verschillende disciplines.

Handig om te weten! Met je diploma Commercile Economie krijg je bij ons ook je Nima B-certificaat. Tijdens de eerste helft van dit studiejaar vervolg je je afstudeerrichting. Hierdoor heb je een mooie voorsprong op de anderen. Je wordt individueel en in teamverband door onze coach docenten begeleid.

Nieuw: Engelstalige variant van de opleiding Commerciële Economie

International Business Bachelor, voltijd Bekijk deze studie. We maken gebruik van tools die in het werkveld veelvuldig worden ingezet. Liever werken en leren combineren?

  • Meld je dan toch aan bij Fontys, je bent van harte welkom!
  • Door regelmatig onderzoeken uit te voeren, kom je erachter wat klanten willen.
  • Bijvoorbeeld sales manager, account manager, product manager of brand manager.
  • Accepteer de marketingcookies om deze video te zien.

Sluit overlay Sluit overlay? Of je start je eigen marketingadviesbureau. Dat maakt samenwerking prettig. Dit resulteert in een marketingcommunicatieplan met een uitgewerkt creatief concept en bijbehorende middelen zoals een contentkalender. Het is verplicht om de stage of de minor in het buitenland te volgen?

Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan interculturele communicatie? Stap 1: Je meldt je aan via Studielink? Zo ga je meteen opdrachten uitvoeren bij bestaande organisaties, van start-up.

{{'AttachmentsWidget_Title' | i18n}}

Aantal eerstejaars. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. Voldoe je niet aan de toelatingseisen? Vragen over de opleiding?

Word je een specialist in online marketing of ben jij liever van cd speler kinderen markten thuis.

Stage, het verdiepen van je kennis en vaardigheden en buitenlandse kansen. En laat het daar nou net om gaan bij marketing en sales. Wat word je met de opleiding.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org