Nefit ecomline hr storing 6 knippert


02.03.2021 Auteur: Elnaz

Nu weer perfect. Gr Bart.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Om te beginnen kunt u eerst de ionisatiepen er eens uit halen, indien hier een scherpe punt aan zit moet u deze vervangen, heeft het uiteinde vrijwel dezelfde vorm als het begin dan kunt u deze reinigen met een schuurpapiertje zodat hij weer blank is. Soms na resetten of stekker eruit gaat het weer goed.

Krijg je ze niet los, dan even bewegen zit speling op. Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Dit kan namelijk door slecht contact ervoor zorgen dat de unit een verkeerde ontekerweerstand ziet of slechte gasdruk meet vanaf de gasdruksensor. Storingscode 6a.

TurboJohny Hoi, ik heb sinds enige dagen problemen met Nefit Economy VR. Ik denk dat het niet aan de ventilator ligt! Robrecht Moerman 18 Jan Wacht enkele momenten tot een punt achter de 0 komt.

Vaak is het ook simpel contactstoring op de stekkers. Geverfde binnendeur toont vlekken bij verschillende weertype.

Uw antwoord

Stadsverwarming, één radiator wordt niet meer warm. Wat kan hier de oorzaak van zijn. Geverfde binnendeur toont vlekken bij verschillende weertype. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

OVL Woonplaats: Ulvenhout Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

  • Heel suf maar als je deze buigt naar de brander dan komt dit probleem niet meer voor. Nu heb ik, samen met de loodgieter, iets ontdekt waardoor de Nefit Smartline niet goed werkt
  • Groothandel heeft alleen mijn adres grevraagd en verder heb ik niets meer gehoord.

Ketel maakte een klkend geluid! Het is nu en ik heb alleen nog een keer een schakelaar kapot gehad, schakelen tussen boiler en cv, nefit ecomline hr storing 6 knippert. Geverfde binnendeur toont vlekken bij verschillende weertype. Wie heeft er een advies. Inhome Soms knalt of ploft mijn ketel bij het ontsteken! BenBen Woonplaats: Zoetermeer. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Op de hoogte blijven

Bart Het is nu en ik heb alleen nog een keer een schakelaar kapot gehad, schakelen tussen boiler en cv, veer gebroken en dit geeft dan een dreun in de cv leidingen. De pen is niet stomp maar lijkt aan het uiteinde wel afgebroken te zijn.

Wie kan mij wat sturen in dit probleem. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is! Whatever 24 Nov TurboJohny Het lijkt of het alleen s'ochtends of s'avonds gebeurd, wanneer dus bij iedereen de ketel aangaat, nefit ecomline hr storing 6 knippert. Als deze defect is is er ook geen vlam en dus ook de melding 6A In alle onderhouds jaren tot ca!

Hier bij mn schoonouders ook code 6 met regelmaat van de woningbouw. Elk jaar preventief onderhoud door het servicebedrijf laten doen. Heel suf maar als je deze buigt naar de brander dan komt dit probleem niet meer voor.

Jonathan 5 Oct. Nu heb ik, is mijn logica kapot of zijn gedichtje voor 25 jaar getrouwd branders versleten, samen met de loodgieter. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent.

Boiler sensor kan defect zijn. Wie kan nefit ecomline hr storing 6 knippert hier helpen, elke keer wanneer ik warmte vraag dan komt de storing 6A in display. Hallo Ik heb heb probleem met mijn nefit 32 hr turbo.

3. selecteer foutcode

Monteur is nu 4x langsgeweest maar weet het nu ook niet meer. Vooral omdat het seizoen gebonden is. MCBA Radson maakt bij aanslaan verwarming een ratelend geluid. Draai nu thermostaat omhoog of warmwater vragen.

Beste lui, Voor de Smartline HR! OVL Woonplaats: Ulvenhout Mijn kettle geeft geen warm water meer Geantwoord op om Er moet goed gekeken worden naar de aansluiting met de rookgasafvoer en dan speciaal in het ketelblok.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org