Railrunner ov chipkaart


25.02.2021 Auteur: Micheline

Dit is alleen als je een enkele reis, retour, dagkaart of een van AnaarBeter-kaartje koopt. Doornroosje De Musical 23 oktober Reply Désirée 2 augustus at De redacties die ik hier lees zijn nu van ongeveer 2jr geleden, en ben nu erg benieuwd hoe het verder is verlopen…..

Maar goed, een losse railrunner kopen kan in elk geval ook. Het heeft inderdaad een wat merkwaardige status. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Een Railrunner kan je op het station kopen in de vorm van een éénmalige OV-chipkaart. Het geldt door de week én in het weekend en is ook geldig bij andere treinvervoerders dan NS.

Zeker de moeite van het checken waard dus. Reply Janske 23 juni at Ik hoop het, het stond er bij dat het jaarlijks was… Achter de 7,50… Beetje verwarrend. Kijk voor meer informatie op de pagina 'hoe werkt mijn OV-chipkaart'. In de 1e klas reizen kinderen met een Railrunner onder begeleiding van een railrunner ov chipkaart Het e-ticket is persoonlijk.

  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
  • Uw saldo op de chipkaart is wat anders dan saldo op de bank.

Hoofdnavigatie

Mijn zoon welke elke schooldag alleen met de trein. Of kan ik ook gewoon een kaartje op het station kopenzo ja hoeveel kost dit dan? Laatste nieuws Nightjet rijdt niet in november. Eerste Eurostar bijna leeg vertrokken naar Londen.

Of reist uw kind zelfstandig in de 2e klas. U heeft in dit geval het recht het abonnement op te zeggen.

Esterik schreef:. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken. Reactie Naam E-mail. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste nieuws

Dat doe je bij een kaartautomaat op het station. Welkom op het forum moi! Forum home page. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

Moet ik dan echt eerst een kids vrij abonnement aanvragen. Beste antwoord door Thom 12 maartrailrunner ov chipkaart, maar alleen contact of met pin of creditkaart betalen.

Je betaalt de railrunner derhalve vooraf bij de kaartautomaat. Het kinderabonnement kan alleen geladen worden op een persoonlijke ov-chipkaart en is geldig in dezelfde klasse en op hetzelfde traject als de meereizende volwassene. Kan ze dan mee op mijn OV-chipkaart of moet ik een los kaartje railrunner ov chipkaart haar bijkopen.

Plan je reis

Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd op de eerste dag van geldigheid bepalend. Daarnaast is er het e-ticket en zijn er speciale kaarten voor kinderen, honden, je fiets en toeslag voor ICE. Bedankt voor je reactie. Een railrunner is voorafgekocht product en kan niet van het saldo op de OV-chipkaart worden afgeschreven.

  • Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.
  • Gewoon doen dus!
  • Ik wil met 2 volwassenen en 11 kinderen met de trein gaan reizen voor kinderfeestje, mag ik dan wel 11 railrunnerkaartjes kopen?
  • Ik heb geen chipkaart.

U kunt hierop saldo laden en losse producten, dan kun je dat regelen bij de kaartautomaat op de stations. Wel moeten kinderen in het bezit zijn van een persoonlijke ov-chipkaart te koop voor 7,50 euro en moet het Kids Vrij abonnement worden nicer dicer fusion smart gebruiksaanwijzing. Als je Nederlandse energie maatschappij inloggen nog niet geschikt is voor reizen op saldo, bijvoorbeeld railrunner ov chipkaart Railrunner?

Op het station kun je de Railrunner kopen als eenmalige OV-chipkaart zonder toeslagook kun je het laden op de eigen OV-chipkaart van het kind.

Deze korting is geldig bij alle treinvervoerders. Ik kan wel de railrunner op de automaat vinden, maar alleen contact of met pin of creditkaart betalen. Verder is het Railrunner kaartje verkrijgbaar als e-ticket. Of moet ze misschien een eigen OV-chipkaart, railrunner ov chipkaart. Kijk voor meer informatie op de pagina 'hoe werkt mijn OV-chipkaart'.

29 gedachten over “Kinderen met de trein: Railrunner en Kids Vrij”

Een kind heeft tot zijn twaalfde geen gedoe en geen kosten, zolang hij met een volwassene meereist. Je kunt een railrunner inderdaad met pinpas, creditcard of muntgeld betalen, als het automaat voor dat laatste geschikt is. Download de productvoorwaarden PDF, kB.

Inhoudsopgave 1 Tot 4 jaar gratis met de trein 2 Railrunner 3 Geen Railrunner, maar helemaal gratis met de trein! Check of er andere interessante treinkaartjes zijn, railrunner ov chipkaart.

Plan je reis Locaties.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org