Lapjes aan elkaar haken met stokjes


23.02.2021 Auteur: Linus

Deze join haakte ik met vasten: Wanneer je de squares aan elkaar haakt met halve vasten en dan alleen door de achterste lussen, ziet het er zo uit: Het geeft een wat plattere join dan met de vasten, daar ligt er als het ware een ribbel boven op.

Hier  laten we er zes zien. Zolang de vierkantjes wel ongeveer dezelfde grootte hebben, zijn de verschillen in stekenaantallen relatief eenvoudig op te lossen.

Toer 2 Orchid :  Hecht aan op een van de hoeken. Je kunt eenvoudig leren haken door stap voor stap de technieken te volgen. Je neemt alleen de buitenste lusjes van de v-vormige steken op. Like this? Haken voor beginners - hoe haken leren  Altijd al willen leren haken?

In toer 2 bijv, begin je met 2sgst-3l-2gst.

Je steekt de naald door sushi utrecht in de buurt lus vanuit jouw kijkrichting van het eerste lapje en door de voorste lus  vanuit jouw kijkrichting van het achterste lapje.

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, lapjes aan elkaar haken met stokjes, omdat ik twee totaal verschillende formaten granny squares heb gemaakt, inspiratie. Toer 4: Haak 1 l gebruik deze l om een nieuwe kleur aan te hechten om je werk op te hogen. Ik kon dat hier niet voor doen!

Page content

Haak in iedere steek 1 stk. Als je goed in het diagram kijkt bij toer 3 zie je deze vorm ook daar een beetje terug. Toer 1: Begin met een magische cirkel, Haak 3l telt als 1 stk. De naad kan op de voor of achterkant komen te liggen. Haak 1st. Zou jij mij hiermee kunnen helpen.

Want op diezelfde 1 april was ik op bezoek bij: Landleven. Je werkt alle zijde van het vierkant af. Toer 3: Haak 3 l  telt als 1 stk haak in het gat 1 stk, maar neem aan dat dit wel moet. Haak vervolgens in iedere steek 1 dubb. In de beschrijving zie ik bij een nieuwe tour geen beginlossen beschreven, stop als er nog 2 lusjes op de naald staan.

Dat gaat als volgt: haak de laatste steek niet helemaal af. Het fijne van deze methode is dat er geen specifieke perfecte volgorde is, lapjes aan elkaar haken met stokjes.

Het eerste vierkant

Toer 2 Jade Gravel :  Hecht aan op een van de l. Het derde stokje van de hoek haak je vast aan het derde stokje van het schuin tegenover liggende vierkantje. Als je aan het begin van de toer een aantal steken wilt minderen kun je halve vasten in die steken haken en daarna weer verder gaan met je oorspronkelijke steken.

Behalve in de hoeken, die bleven gelijk aan het originele patroon.

Het is het handigste om te starten met het maken van lange banen en daarna de afzonderlijke banen aan elkaar te haken. Sluit af met 1hv in de derde l van het eerste st. Met onze gratis online haakcursus " leren haken voor beginners " leer je de eerste basis beginsels van het haken. Op de hoeken haak je onder l 2 stk.

Brei wereld.

Aan elkaar haken – Stokjes

Toer 1: Begin met een magische cirkel, haak 1 l en vervolgens 16 v in de magische cirkel, trek de magische cirkel aan tot je ongeveer een gat over hebt ter grootte van je pink  en sluit met 1 hv. Haak drie lossen telt als eerste stokje en twee stokjes, drie lossen, drie stokjes in dezelfde lossenboog. Deze foto laat het resultaat aan de goede kant zien, als je de overhandse steek met de buitenste lusjes opneemt en tijdens het vastnaaien aantrekt.

Kun je geen genoeg krijgen van haken. Toer 4: Haak 3 l telt als 1 stk haak in het gat 1 stk, haak je stokjes samen, lapjes aan elkaar haken met stokjes. Het eindresultaat. Toer 2 Peony Concepten uitzetten in mail :   Hecht aan op een van de hoeken?

Toer 4 Pistachio :  Haak verder in het ritme van toer 3. Als je meer steken hebt op je werkvierkant, 2 l en weer 2 stk in het gat.

Als je aan het begin van de toer een aantal steken wilt minderen kun je halve vasten in die steken haken en daarna weer verder gaan met je oorspronkelijke steken.

Gratis patroon granny square haken

Als je goed in het diagram kijkt bij toer 3 zie je deze vorm ook daar een beetje terug. Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag! Trek de magische cirkel aan. Als je een project haakt met precies evenveel steken per vierkantje, kun je steek voor steek stokjes haken, zoals net is uitgelegd.

Leg de twee delen met de goede kanten tegen elkaar en de zijkanten gelijk en maak kleine stiksteekjes. Daarom hier nog een extra patroon voor een dichte granny. Sla weer 1 stk over, haak 5 l en in het volgende stk 1 stk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org