Er zijn geen luidsprekers of hoofdtelefoon aangesloten windows 10


28.02.2021 Auteur: Fiep

Als dezelfde audioproblemen zich voordoen bij beide luidsprekers of hoofdtelefoons, gaat u verder met de volgende stap. Want ik lees ook nergens wat je in gebruik hebt, speakers, hoofdtelefoon,?

Wat een pleurisapparaat.

Alvast bedankt voor jullie hulp en tijd. Enne, zoals ik net lees Selecteer het geluidsapparaat en selecteer Apparaateigenschappen. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer. Er zijn enkele redenen waarom dit probleem is opgetreden, inclusief defecte luidsprekers of koptelefoons, geluidskaart is uitgeschakeld in BIOS of Windows, audiodriver is niet up-to-date en andere.

Wij concentreren ons op  Besturing voor geluid, video en spelletjes. Selecteer een van de opties voor opnieuw opstarten om de updates toe te passen Ondersteuning nodig bij Windows Update. Je kunt het afspeelapparaat in dit menu selecteren. Typ in Windows audio vinden en repareren in Zoeken of klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram in de taakbalk en selecteer Geluidsproblemen oplossen, er zijn geen luidsprekers of hoofdtelefoon aangesloten windows 10.

De handleiding is duidelijk. Behalve interne luidsprekers kopen eindgebruikers externe luidsprekers en koptelefoons. Controleer de apparaateigenschappen en kijk of uw apparaten niet per ongeluk zijn uitgeschakeld.

Deutsch: Tonprobleme auf Windows Computer beheben.

Berichtnavigatie

Inspecteer de aansluiting van de luidspreker of hoofdtelefoon op de computer. Wat kunnen jullie mij nog adviseren? Probeer het later nog eens. Installeer de app. Lees en volg de instructies en selecteer vervolgens Ja als u het audiostuurprogramma wilt terugzetten.

Speakers zijn toch wel aangesloten op de groene uitgang. Reset je luidsprekerinstellingen. Als u problemen hebt met de microfoon, controleert u of uw privacyinstellingen juist zijn geconfigureerd. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop of druk en houd vast op Standaardapparaat en selecteer Eigenschappen.

Volg ons.

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Als u liever een CLI-prompt gebruikt, wilt u mogelijk afbeeldingen openen voor weergave via de terminal in plaats van erop te klikken in bestandsbeheer. Als deze tools niet helpen, dan kun je handmatig nieuwe drivers installeren voor je geluidskaart. Helaas staat rode X nog steeds op uw luidsprekers, omdat er enkele problemen zijn met uw audioapparaat.

U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken.

En de melding die je krijgt, wilt zeggen dat er geen apparaat voor geluidsweergave is gevonden, selecteert u Deze oplossing toepassen of Deze stap overslaan om door te gaan ballen ballenbak intertoys het zoeken naar andere problemen. De probleemoplosser zal je systeeminstellingen scannen en op zoek gaan naar problemen die met het geluid verband houden. Weten hoe je dit moet doen.

Als er een aanbevolen actie wordt getoond. Bedankt voor het delen van deze handleiding.

Controlepunten om het geluidsprobleem op te lossen

Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Wijzigingen zijn onder meer het uitschakelen van detectie van de aansluiting op de voorzijde in Realtek HD Audio Manager. Het huidige standaardapparaat zal een groen vinkje hebben. Prive Berichten.

Controleer uw luidspreker- er zijn geen luidsprekers of hoofdtelefoon aangesloten windows 10 hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels? Verder naar beneden kunt u nu per app aangeven of die al dan niet toegang tot uw microfoon krijgt. Klik op het tabblad. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden?

Als het niet duidelijk is welke stekker bij welke kabel hoort, neemt u contact op met de hardwarefabrikant of probeert u een voor een of de meest voor de hand liggende uitgangen werken. Over dit artikel. Start het installatieprogramma indien van toepassing!

Geluid problemen oplossen

Meer informatie over hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten vindt u op Trustpilot. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

Categorieën: Windows.

Of een ander voorbeeld: Geen geluid bij mijn Youtube filmpjes, hoe kan dit en hoe los ik het op. Nog geen account. Aanmelden Registreren. Je gebruikt een verouderde webbrowser.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconcept.org
Adverteren op de portal preventionconcept.org